Nieuws

Lees hier het laatste nieuws over het Business Event Veenendaal.

Vernieuwd Business Event Veenendaal

Op maandag 16 december 2019 vindt de 15de editie plaats van het Business Event Veenendaal. Hiermee krijgt dit populaire evenement méér dan een doorstart: het wordt vooral feestelijker en dynamischer, waarbij de genomineerde ondernemers het stralende middelpunt zullen zijn.

Lees meer

Enthousiaste Businesspartners

Het Business Event Veenendaal (BEV) wordt mogelijk gemaakt door zowel bestaande als nieuwe Businesspartners. Zij hebben zich allemaal enthousiast gecommitteerd aan het BEV, zoals gemeente Veenendaal, Regio Foodvalley, Rabobank Vallei en Rijn, Schuiteman Accountants, Autobedrijf Bochane, Residence Rhenen, Businessclub Radio, Linette Dijk, De Indruk, Annemarie Bakker, Remkon Media, Party Verhuur Pieter Valkenburg, de Persgroep, Vallei Business en Roelofsen bloemen, maar ook Koninklijke BAM, BOOT ingenieursburo, Mprise, SanoRice, Hupra ICT, PMI Rembrandt, ASB, CMC en Koninklijke Ginkel Groep.
Ook nieuwe Businesspartners zijn van harte welkom, zodat we dit ondernemersfeest van het jaar nóg meer inhoud en allure kunnen geven.

Lees meer

25-jarig jubileum BOV

De Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal bestaat 25 jaar en viert dit tijdens het Business Event Veenendaal. Voorzitter Gerrit Valkenburg: '25 jaar geleden ontstond de Bedrijvenkring Veenendaal (BKV) met als doel de belangen te behartigen van ondernemers uit de handel, industrie en zakelijke dienstverlening. Met de invoering van de reclamebelasting werden er in 2008 vijf Coöperatieve Verenigingen opgericht voor de zeven Veenendaalse bedrijventerreinen. Zij regelen de operationele zaken, zoals beveiliging en bieden diverse collectieve inkoopvoordelen bij onder andere BHV-cursussen en verzekeringen. Twee jaar geleden zijn de Coöperatieve Verenigingen en de BKV samen gegaan als Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal. Met ruim 700 aangelsoten bedrijven en dankzij deskundige inzet van ruim 50 commissie- en bestuursleden en de ondersteuning van de parkmanager en de manager, zijn we nu een professionele organisatie en serieuze gesprekspartner van diverse overheden. Ook zetten we ons in voor samenwerking binnen de Regio Foodvalley, omdat je samen meer bereikt dan als Veenendaals bedrijfsleven alleen. We vieren ons jubileum door te zorgen voor extra entertainment tijdens het programma op 16 december. En aansluitend zetten we het feest voort in de foyer met live muziek, een dansvloer en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes.'

Lees meer