Over Business Event Veenendaal

De organisatie van Business Event Veenendaal staat onder regie van Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal en wordt uitgevoerd door JIJ Organiseren. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@businesseventveenendaal.nl.

De procedure

Iedereen kan kandidaten aandragen voor de drie categorieën Jonge onderneming/ ondernemer, MKB/Detailhandel of Grootzakelijk. De voordrachtscommissie verzamelt zoveel mogelijk inzendingen en selecteert vervolgens de bedrijven die gevraagd worden om een motivatieformulier in te dienen. Daarna bepaalt de Voordrachtscommissie welke bedrijven in het Juryboek komen.

Hierna gaat de jury aan de slag. De juryleden beoordelen de motivaties en maken een shortlist van kansvolle bedrijven, die ze vervolgens een bezoek brengen. Na uitgebreide screening en overleg bepaalt de jury welke drie bedrijven per categorie Genomineerd worden.

Deze negen bedrijven presenteren zich tijdens de pitchbijeenkomst op het gemeentehuis. Daarna komt de jury voor een laatste keer bijeen om de winnaars per categorie te bepalen. Wie dat zijn, wordt onthuld op het podium van het Business Event Veenendaal.