Over Business Event Veenendaal

De organisatie van Business Event Veenendaal staat onder regie van Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal en wordt uitgevoerd door JIJ Organiseren. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@businesseventveenendaal.nl.

De procedure

Iedereen kan kandidaten aandragen voor de drie categorieën Jonge onderneming/ ondernemer, MKB/Detailhandel of Grootzakelijk. De voordrachtscommissie beoordeelt de inzendingen en voegt daar haar eigen kandidaten aan toe. Deze bedrijven worden uitgenodigd hun nominatie te onderbouwen, waarna de Voordrachtscommissie bepaalt welke bedrijven in het Juryboek komen.

Hierna gaat de jury aan de slag. Zij maken een shortlist van kansvolle bedrijven, die ze een bezoek brengen. Vervolgens bepaalt de jury welke drie bedrijven per categorie Genomineerd worden.

Deze negen bedrijven presenteren zich tijdens de pitchbijeenkomst op het gemeentehuis. Daarna komt de jury voor een laatste keer bijeen om de winnaars per categorie te bepalen. Wie dat zijn, wordt onthuld op het podium van hte Business Event Veenendaal.